Handtekening generator

Een e-mail handtekening in uw eigen huisstijl in uw uitgaande e-mailberichten is erg belangrijk. Graphicmail kan op basis van uw huisstijl en briefpapier voor u een professioneel handtekening ontwerp maken en deze omzetten naar een handtekening generator. Op deze manier heeft u en uw medewerkers altijd dezelfde huisstijl onder aan de mail wat voor uw klanten net zo professioneel oogt als u wenst naar buiten getoond te worden.

Als u de generator bij ons aanvraagd maakt Graphic mail een handtekening generator op basis van uw huisstijl en wensen wat er in mag komen, denk hierbij aan links naar social media pagina's en foto's.
Hieronder een aantal voorbeelden.

Het gebruik van onze handtekening generator is heel eenvoudig en in elke gangbare browser te gebruiken.
U volgt gewoon de instructie onderaan de generator, deze meestal bestaan uit het vullen van uw persoonsgegevens en het toevoegen van een gewenste foto.

Vraag u eigen handtekening generator vandaag nog aan via dit formulier.

Voorbeelden van succesvolle email marketing implementaties vindt u oa bij:

  • Dagelijks alle nieuwe actieve kortingscodes in uw email box? Email marketing voor kortingscodes van Bestel je korting. Zoek op de webshop naam voor alle actieve kortingscodes.
  • Online overzicht van dagaanbiedingen biedt via email marketing de mogelijkheid dagelijks alle aanbiedingen per email te ontvangen. Alle dag aanbieding overzichten op Aanbiedingsknaller. Met een dagaanbieding of aanbieding van de week vind je maximaal voordeel.
  • Een fruitautomaat spelen? Maandelijks alle nieuwe fruitautomaat titels en bonussen in de email box ontvangen met de nieuwsbrieven voor bonussen en tips van fruitautomaten.nu voor fruitautomaten. Kies je favoriete fruitautomaat online en speel ook gratis met fun credits.
  • Voor de laatste nieuwe gratis spelletjes die zonder download  te spelen zijn kies je voor deze nieuwsbrief. Leuke spelletjes van Spelletjes-nl.nl zijn altijd beschikaar. Online spelen op spelletjes is leuk en een download is niet nodig.
  • Via de email auto poets tips een aanbiedingen voor middelen van Kenotek van hbscarcleaning.nl. Bestel alle Kenotek carcleaning producten hier online voor de beste prijs.
Email programma's