Email Marketing

Online Lead Generation en Email Marketing zijn ook een manier om u zichtbaar te maken voor de buitenwereld. E-mailmarketing is een prijsgunstige marketing manier waarbij je snel je klanten kun voorzien van voor hen interessante informatie. E-Mail wordt als communicatie-instrument vaak ondergewaardeerd. Eigenlijk we vreemd als u er over nadenkt hoe kostenefficiënt E-Mail is.

Als het op de juiste manier wordt ingezet, kunt u de relatie met uw klanten fors verstevigen. U kunt uw klanten aanbiedingen doen, informeren via een nieuwsbrief of zelfs een marketingcampagen uitrollen. En u kunt nieuwe klanten via een professionele E-Mail Marketingcampagne werven.

En u kunt veel kennis opdoen over uw klanten via E-Mail Marketing. Zo weet u dat als mensen aangeven dat ze E-Mail willen ontvangen van uw bedrijf dat deze geïntereseerd zijn in uw branche. Daarnaast kunt u het effect van E-Mail campagnes nauwkeurig meten. U kunt checken hoevaak de mail geopend , of er wordt doorgeklikt naar de door u meegestuurde links en ook hoeveel mensen de mail juist niet openen.. Deze gegevens kunnen worden verzameld en daarmee is E-Mail als communicatie-instrument inzichtelijk.

Wij van Graphic Mail helpen u met de inzet van E-Mail als effectief marketinginstrument. Wij bieden u hiervoor de benodigde ondersteuning, kennis en een technische infrastructuur om uw e-marketing activiteiten tot een succes te maken. Voorbeelden van succesvolle email marketing implementaties vindt u oa bij:

  • Online verkoop van een cursus vrouwen versieren. Email marketing dmv gratis tips voor vrouwen versieren van Droom vrouwen verleiden.
  • Informatie portaal voor gokkast spellen. Email marketing dmv nieuws voor bonussen en nieuwe gokkasten titels. Speel hier een gokkast gratis
  • Adres gegevens en alle folder aanbiedingen van supermarkten van Winkel Waar - Supermarkt informatie gids voor goedkope boodschappen
  • Fashion blog en prijs vergelijk voor kleding  van Youstyle kleding & fashion.
  • Email marketing voor dames en herenkleding sale voor de merkkleding shop van Uniqkleding .

Kijk hier voor meer referenties.

Email programma's