Email Marketing

Online Lead Generation en Email Marketing zijn ook een manier om u zichtbaar te maken voor de buitenwereld. E-mailmarketing is een prijsgunstige marketing manier waarbij je snel je klanten kun voorzien van voor hen interessante informatie. E-Mail wordt als communicatie-instrument vaak ondergewaardeerd. Eigenlijk we vreemd als u er over nadenkt hoe kostenefficiënt E-Mail is.

Als het op de juiste manier wordt ingezet, kunt u de relatie met uw klanten fors verstevigen. U kunt uw klanten aanbiedingen doen, informeren via een nieuwsbrief of zelfs een marketingcampagen uitrollen. En u kunt nieuwe klanten via een professionele E-Mail Marketingcampagne werven.

En u kunt veel kennis opdoen over uw klanten via E-Mail Marketing. Zo weet u dat als mensen aangeven dat ze E-Mail willen ontvangen van uw bedrijf dat deze geïntereseerd zijn in uw branche. Daarnaast kunt u het effect van E-Mail campagnes nauwkeurig meten. U kunt checken hoevaak de mail geopend , of er wordt doorgeklikt naar de door u meegestuurde links en ook hoeveel mensen de mail juist niet openen.. Deze gegevens kunnen worden verzameld en daarmee is E-Mail als communicatie-instrument inzichtelijk.

Wij van Graphic Mail helpen u met de inzet van E-Mail als effectief marketinginstrument. Wij bieden u hiervoor de benodigde ondersteuning, kennis en een technische infrastructuur om uw e-marketing activiteiten tot een succes te maken. Voorbeelden van succesvolle email marketing implementaties vindt u oa bij:

  • Online verkoop van een cursus vrouwen versieren. Email marketing dmv gratis tips van het portaal Droomvrouwenverleiden.nl voor vrouwen versieren met tips & cursus. De gratis cursus vrouwen versieren verkoopt zich natuurlijk vanzelf.
  • Informatie portaal voor gokkast spellen. Email marketing dmv nieuws voor bonussen en nieuwe gokkasten titels. Speel via gokkasten.info op een gratis gokkast met fun credits. Alle gokkasten zijn zo online op elk moment van de dag te spelen.
  • Adres gegevens en alle folder aanbiedingen van supermarkten van Winkel Waar - Supermarkt informatie gids voor goedkope boodschappen.
  • Fashion blog en prijs vergelijk voor fashion van Youstyle.nl. Met dit vergelijk kies je online je kleding voor dames en heren voor de laagste prijs.
  • Email marketing voor dames en herenkleding sale voor de merkkleding van Uniq kleding. Beste online je dames en heren merkkleding.

Kijk hier voor meer referenties.

Email programma's