Email Marketing

Email Marketing

Online Lead Generation en Email Marketing zijn ook een manier om u zichtbaar te maken voor de buitenwereld.

E-mailmarketing is een prijsgunstige marketing manier waarbij je snel je klanten kun voorzien van voor hen interessante informatie.

E-Mail wordt als communicatie-instrument vaak ondergewaardeerd. Eigenlijk we vreemd als u er over nadenkt hoe kostenefficiënt E-Mail is.
Als het op de juiste manier wordt ingezet, kunt u de relatie met uw klanten fors verstevigen. U kunt uw klanten aanbiedingen doen, informeren via een nieuwsbrief of zelfs een marketingcampagen uitrollen. En u kunt nieuwe klanten via een professionele E-Mail Marketingcampagne werven.

En u kunt veel kennis opdoen over uw klanten via E-Mail Marketing. Zo weet u dat als mensen aangeven dat ze E-Mail willen ontvangen van uw bedrijf dat deze geïntereseerd zijn in uw branche. Daarnaast kunt u het effect van E-Mail campagnes nauwkeurig meten.
U kunt checken hoevaak de mail geopend , of er wordt doorgeklikt naar de door u meegestuurde links en ook hoeveel mensen de mail juist niet openen.. Deze gegevens kunnen worden verzameld en daarmee is E-Mail als communicatie-instrument inzichtelijk.

Wij van Graphic Mail helpen u met de inzet van E-Mail als effectief marketinginstrument.
Wij bieden u hiervoor de benodigde ondersteuning, kennis en een technische infrastructuur om uw e-marketing activiteiten tot een succes te maken.
 

Email programma's