Referenties

Zeer tevreden over de handtekening generator, de opmaak is door Graphic mail exact zoals gewenst opgezet en nu kunnen we heel eenvoudig nieuwe medewerkers voorzien van een eigen handtekening.
Ook de implementatie in ons mailprogramma van office 365, outlook 2016 is heel eenvoudig.
Bedankt Graphic Mail

Mariska Joosten, Financieel adviseur

We kwamen in contact met Graphic Mail nadat we steeds tegen het probleem aan liepen dat onze medewerkers met verschillende opmaak van hantekening en mails aan het mailen waren. Een van mijn klanten attendeerde mij erop dat dit niet proffessioneel oogde.
Na even zoeken kwamen we in contact met Graphic Mail. De medewerker die me telefonisch te woord stond was zeer vriendelijk en hielp on zeer goed met de implementatie van de handtekening in ons CRM.

Mark Lodewijk

Onze Organistatie mailt met een cloud oplossing om de mail af te handelen, In het verleden was onze handtekening niet echt om trots op te zijn. Na overleg met Graphic Mail zijn onze wensen perfect omgezet naar een fantastische handtekening die ook bij ons zeer eenvoudig in elke mailbox te implementeren is.

Luke Coolen, Directeur Kerstpakketten idee

 

Het Graphic mail team heeft ons heel goed ondersteund om de mail van onze medewerkers in onze huisstijl aan te passen, met de zeer eenvoudig te gebruiken generator is het toevoegen van een handtekening voor een nieuwe medewerker een fluitje van een cent.

Anton Dijk, Account manager
de Krediet Verzekeraars

 

Het goed krijgen van de handtekening was steeds een grotere uitdaging, intern was het natuurlijk geen probleem maar naar buiten toe zijn er zoveel verschillende programma's. Elk mailprogramma gaat weer anders om met de handtekening. Met de handtekening van Graphicmail komt onze handtekening altijd op de juiste manier aan.

Melanie Stevens, Cross Internet

 

Heel erg bedankt aan het team van Graphic mail. Onze mail handtekening is helemaal zo geworden als wij het wilde.

Jolein van Dinteren, Marketing
CoachCircle

 

Email programma's