FaQ

Kunnen er meerdere mensen gebruik maken van de Graphicmail handtekening generator binnen een bedrijf?
Jazeker, juist om die reden is de handtekening generator van Graphic ontwikkeld. Uw handtekening generator zal bereikbaar gemaakt worden via een URL, deze kan indie gewenst afgeschermt zijn met een inlog scherm.

Als ik een e-mail beantwoord, komt dan ook de huisstijl in dat bericht?
Ja, dit kan voor vele software soorten ingesteld worden. Ook de berichten van de vorige mails worden voorzien van de juiste handtekening vormgeving.

Ik e-mail namens meerdere bedrijven, hoe werkt dat?
Wij kunnen voor u verschillende handtekening templates maken als u dat wenst. Uw mailprogramma herkent uw e-mailadres en zal de juiste handtekening integreren. Om dit mogelijk te maken kunnen wij u natuurlijk ondersteunen.

Wat gebeurt er als de ontvanger van mijn e-mail geen grafische e-mail kan bekijken?
Dit is in de huidige tijd niet vaak meer het geval, het gebeurt wel vaker dat je middels een knop de fbeeldingen moet laden. Mocht er dus onverhoopt sprake zijn van het feit dat de ontvanger een e-mailprogramma heeft dat geen grafische e-mail kan lezen, dan zal handtekening weergegevens worden zonder afbeeldingen.

Wij gebruiken een CRM pakket met ingebouwde e-mailsoftware. Is het mogelijk om ook hier de handtekening generator van Graphic mail te gebruiken?
De Graphicmail handtekening generator is volledig compatible met iedere software mail kan versturen in HTML vorm en hiervoor ook de mogelijkheid bied bij het aanmaken van de handtekening. In de meeste gevallen is dit dus geen probleem.

Is de de handtekening generator veilig?
Ja, het gebruik van de handtekening generator is volkomen veilig. De handtekening generator genereert een in HTML opgebouwde handtekeningen die extern kunnen linken naar door u aangegeven URL's.

Email programma's